Dazzling-mallisto

Dazzling-malliston morsius- ja juhlapuvut

Dazzling on Zazabellan oma mallisto, johon kuuluvat morsiuspuvut, vanhojentanssipuvut, iltapuvut ja juhlamekot. Mallistomme koostuu kaikkiaan yli 600 erilaisesta pukumallista ja niiden suunnittelussa on erityisesti huomioitu suomalaisten asiakkaiden tyyli ja vaatimukset. Otamme asiakkaidemme toivomukset ja palautteet huomioon ja uusimme mallistoamme jatkuvasti trendejä silmällä pitäen. Dazzling-mallisto on kerännyt suurta suosiota pukujen kauniin ulkonäön lisäksi niiden edullisen hinnan ja lyhyen toimitusajan ansiosta.

Dazzling malliston tilauspuku saapuu meille kiireellisessä tapauksessa jopa neljässä viikossa. Monella merkkipukutoimittajan normaali toimitusaikahan voi olla 3-4 kuukautta! Monessa mallissa on mahdollista tehdä yksilöllisiä muutoksia esim. poistamalla laahusta, lisäämällä kirjailua. Osaava henkilökuntamme auttaa Sinua mielellään Dazzling-mallistoon liittyvissä kysymyksissä.

Dazzling-malliston morsiuspuvut »

Dazzling-malliston vanhojentanssipuvut »

Dazzling-malliston iltapuvut »

Dazzling-malliston juhlamekot »

Pukumme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, kuten ranskalaisesta morsiussatiinista, silkkisatiinista, sifongista, organzasta ja pitsistä. Valikoimastamme löydät yli 100 värivaihtoehtoa. Hintamme on erittäin kilpailukykyinen, sillä valmistamme puvut omassa tehtaassamme Kiinassa ilman turhaa väliporrasta. Mahdolliset hienosäädöt ja istuvuuskorjaukset tehdään myymälöissämme ompelijoilla.

Muistathan että myymälöissämme on huomattavasti enemmän malleja kuin nettisivuillamme. Tervetuloa sovittamaan! Voit tilata Dazzling-mallistomme puvut myös verkkokaupastamme. Verkkokaupasta tilattu puku saattaa olla edullisempi, mutta hinta ei valitettavasti sisällä henkilökohtaista sovitus- ja korjauspalvelua.

Kysy tuotteesta »

Tai varaa aikasi sovitukseen! »