Dazzling-iltapuvut

Dazzling-iltapukumallistoon kuuluu yli 200 erilaista iltapukumallia. Kuten muidenkin Dazzling-mallistoon kuuluvien standardikokoisten pukujen, myös Dazzling-iltapukujen toimitusaika on noin neljä viikkoa. 

Dazzling -iltapukumalliston suunnittelussa on huomioitu erityisesti suomalaisten asiakkaiden suosimat mallit. Saamme jatkuvasti asiakkailtamme palautteet ja toivomukset omista myymälöistämme ja näitä on huomioitu mallistomme suunnittelussa. Pukujemme hintataso on noin 200-300€ riippuen käytetystä materiaalista ja valmistuksen vaativuudesta. Puku tilataan asiakkaan tilaushetken mittojen perusteella kunkin valmistajan kokotaulukon mukaan asiakkaalle sopivimmassa standardikoossa. Mahdolliset istuvuuskorjaukset eivät sisälly puvun hintaan.

Myymälöistämme löytyy aina muutama sata eriväristä ja erikokoista iltapukua sovitusta varten. Useimmiten asiakkaat löytävätkin sopivan puvun valmiina liikkeestämme.

Pukujemme kuvat on Studio Nana Simeliuksen ottamat ja malleina toimivat mm. Satu Tuomisto, Joanna Kuvaja, Nora K ja Veera Konga. Kuville ei ole tehty tarkoituksella minkäänlaista jälkikäsittelyä. Pukumme siis näyttävät luonnossa yhtä upeilta kuin kuvissa!

Kysy tuotteesta »

Tai varaa aikasi sovitukseen! »