Dazzling-juhlamekot

Dazzling-juhlamekkomallistoon kuuluu yli 200 erilaista mallia. Uudistamme myös mallistomme koko ajan trendejä seuraten ja otamme mekkojen suunnittelussa erityisesti huomioon suomalaisten asiakkaiden suosimat mallit. Dazzling-juhlamekkojen toimitusaika on noin neljä viikkoa. Kesän sesonkiaikana toimitusaika saattaa olla pidempi. Kerromme siitä tilaushetkellä asiakkaalle ja kiireelliset tilaukset myös priorisoidaan.

Myymälöistämme löytyy aina muutama sata eriväristä ja erikokoista juhlamekkoa sovitusta varten. Useimmiten asiakkaat löytävätkin sopivan mekon valmiina liikkeestämme. Juhlamekkojemme hintataso on noin 100-300€ riippuen käytetystä materiaalista ja valmistuksen vaativuudesta. Puku tilataan asiakkaan tilaushetken mittojen perusteella kunkin valmistajan kokotaulukon mukaan asiakkaalle sopivimmassa standardikoossa. Mahdolliset istuvuuskorjaukset eivät sisälly puvun hintaan.

Pukujemme kuvat on Studio Nana Simeliuksen ottamat, ja malleina toimivat mm. Satu Tuomisto, Amelie (Fondi), Nora K (Fondi) ja Veera Konga,  Kuville ei ole tehty tarkoituksella minkäänlaista jälkikäsittelyä. Pukumme siis näyttävät luonnossa yhtä upeilta kuin kuvissa! 

Tervetuloa sovittamaan Dazzling-malliston mekkojamme myymälöihimme. Voit varata itsellesi myös henkilökohtaisen sovitusajan, jolloin osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään oikeanlaisen puvun juhlaan kuin juhlaan.

Kysy tuotteesta »

Tai varaa aikasi sovitukseen! »