Dazzling-morsiuspuvut

Dazzling on Zazabellan oma mallisto, joka sisältää yli 100 erilaista hääpukumallia. Pukujen toimitus on nopeaa - standardikokoisena tilattuna puku saapuu meille kiireellisessä tapauksessa jopa alle neljässä viikossa. Muiden merkki-morsiuspukutoimittajien toimitusaikahan on noin 4 kuukautta. Kesän sesonkiaikana toimitusaika saattaa olla hieman pidempi. Kerromme siitä kuitenkin tilaushetkellä asiakkaalle ja kiireelliset tilaukset priorisoidaan.

Dazzling -morsiuspukumalliston suunnittelussa on huomioitu erityisesti suomalaisten asiakkaiden suosimat mallit. Saamme jatkuvasti asiakkailtamme palautteet ja toivomukset omista myymälöistämme ja näitä on huomioitu mallistomme suunnittelussa. Pukujemme hintataso on noin 300-800€ riippuen käytetystä materiaalista ja valmistuksen vaativuudesta. Puku tilataan asiakkaan tilaushetken mittojen perusteella valmistajan kokotaulukon mukaan asiakkaalle sopivimmassa standardikoossa. Mahdolliset istuvuuskorjaukset eivät sisälly puvun hintaan.

Myymälöistämme löytyy myös aina muutama sata erikokoista ja -hintaista hääpukua sovitusta varten. Useimmiten asiakkaat löytävätkin sopivan puvun valmiina liikkeestämme.

Pukujemme kuvat ovat Studio Nana Simeliuksen ottamat ja malleina toimivat mm. Satu Tuomisto, Joanna Kuvaja, Nora K, Veera Konga. Kuvillemme ei ole tehty tarkoituksella minkäänlaista jälkikäsittelyä. Pukumme siis näyttävät luonnossa yhtä upeilta kuin kuvissa! 

VINKKI! Edullisista pitsihääpuvuista on tällä hetkellä kova kysyntä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Dazzling-malliston edullisiin pitsipukuihin!

Kysy tuotteesta »

Tai varaa aikasi sovitukseen! »