Dazzling-tanssiaispuvut

Dazzling-tanssiaispukumallistoon kuuluu yli 200 erilaista tanssipukumallia. Näitä pukuja hankitaan paljon vanhojentanssipuvuiksi ja ne ovat suosittuja sekä laajan värivalikoiman että lyhyen toimitusajan ansiosta. Standardikokoisena tilattuna puku saapuu meille kiireellisessä tapauksessa jopa alle neljässä viikossa, kun juhlapukujen normaalitoimitus on yleisesti noin 4 kuukautta. Syksyn sesonkiaikana toimitusaika saattaa olla pidempi. Kerromme mahdollisesta pidemmästä toimitusajasta tilaushetkellä asiakkaalle ja kiireelliset tilaukset myös priorisoidaan.

Leveähelmaisten vanhojentanssipukujemme hinta on keskimäärin 300 - 400€, joka on erinomainen hinta-laatu-suhde verrattuna muihin saman alan yrityksiin. Tanssiaispukumme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista kuten ranskalaisesta morsiussatiinista, taftista, sifongista ja organzasta. Valikoimastamme löydät yli 100 värivaihtoehtoa. Puku tilataan asiakkaan tilaushetken mittojen perusteella valmistajan kokotaulukon mukaan asiakkaalle sopivimmassa standardikoossa. Mahdolliset istuvuuskorjaukset eivät sisälly puvun hintaan.

Mallistomme kuvat ovat Studio Nana Simeliuksen ottamat ja malleina toimivat mallitoimisto Fondin ihanat mallit Outi ja Amelie. Kuville ei ole tehty tarkoituksella minkäänlaista jälkikäsittelyä. Pukumme siis näyttävät luonnossa yhtä upeilta kuin kuvissa!

Kysy tuotteesta »

Tai varaa aikasi sovitukseen! »