Frakki vanhojentansseihin

Zazabella on vanhojentanssimekkojen ylivoimainen markkinajohtaja vuodesta toiseen. Kovan kysynnän vuoksi olemme lisänneet frakki vuokrauksen myös palveluumme ja palvelemme myymäläverkostomme sekä verkkokaupamme avulla kattavasti koko maata.

Frakkivarastomme sijaitsee Kaarinassa päämyymälämme yhteydessä. Sovitus /varaus tapahtuu myymälöissämme Kaarinassa, Helsingissä, Espoossa ja Oulussa. Haet frakkipaketisi ko. myymälästä noin viikko ennen vanhojentansseja.

Frakki-paketin vuokraus vanhojentansseihin on 199€. Frakki-paketti sisältää: takki, housut, liivi, frakkipaita, valkoinen rusetti ja taskuliina. 

Muut vuokra-asusteet: Lakerikengät 35€. Valkoiset käsineet 15€.

VUOKRAUS POSTITSE

Vuokraus onnistuu myös kokonaan postitse. Toimitamme frakki-pakettisi suoraan kotiisi tammikuussa ennen vanhojentanssia. Paketin mukana saat palautuspussi sekä valmis palautusosoitelappu, jolla voit lähettää frakkipaketin meille takaisin, kun wanhat on tanssittu.

Jos et ole tietoinen frakki-koostasi, saat meiltä helpot mittausohjeet ja varmistat sopivan puvun itsellesi vaivattomasti vanhojentansseihin. Ota yhteyttä miestenpuvut@zazabella.fi