Tyylikkäät iltapuvut Zazabellasta

Tervetuloa tutustumaan Suomen laajimpaan iltapukumallistoon. Asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme tuntee juhlaetiketin ja auttaa Sinua valitsemaan oikeanlaisen puvun juhlatilaisuudestasi riippuen. Olipa kyseessä virallisempi tilaisuus tai juhlava gaalailta, löydät mittavasta valikoimastamme varmasti itsellesi sopivan puvun, jossa tunnet itsesi elegantiksi ja upeaksi. Jokaisessa liikkeessämme on aina valmiina muutama sata iltapukua eri koko-ja hintaluokissa, joten pääset heti sovittamaan useaa eri vaihtoehtoa. Olemme pukeneet asiakkaitamme lukuisiin väitöstilaisuuksiin ja Linnanjuhliin.

Meiltä löytyvät iltapuvut myös kansainvälisesti tunnetuilta ja palkituilta brändeiltä: It's My Party, La Femme, Jim Hjelm, Alvina Valenta, Lazaro, B2, Belsoie, Jade, Love by Enzoania, Jovani, Mark Lesley, Mori Lee, Ronald Joyce. Näitä brändejä myymme ainoastaan myymälöissämme.

Iltapuvut eri tilaisuuksiin

Lisäksi teemme omaa kattavaa juhlapukumallistoamme Dazzling, jonka suunnittelussa on huomioitu erityisesti suomalaisten asiakkaiden vaatimukset ja tyyli. Näitä pukuja voit tilata sekä liikkeistämme että verkkokaupastamme. Dazzling -mallisto on saanut suuren suosion nopean toimitusajan sekä laajan värivalikoiman ansiosta.

Dazzling-malliston iltapuvut »

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan iltapukuihimme sekä myymälöihimme että verkkokauppaamme! Voit myös varata itsellesi henkilökohtaisen sovitusajan ja antaa asiantuntevan henkilökuntamme auttaa Sinua valitsemaan unelmiesi iltapuvun juhlaan kuin juhlaan.

Kysy tuotteesta »

Tai varaa aikasi sovitukseen! »

iltapuvut