Korjausompelimo

Ammattitaitoinen ompelijamme muokkaa puvustasi täydellisen

Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme juhlapukeutumisessa alusta loppuun asti. Morsius- ja juhlapuvun tulee aina istua ja tuntua ylläsi täydelliseltä. Tätä varten ammattitaitoinen ompelijamme on mukanasi sovituksessa lähes kaikissa myymälöissämme, ja katsoo, että kaikki tarvittavat korjaukset tehdään parhaalla ammattitaidolla ja saman katon alla. Oulun Zazabellassa asiakkaitamme palvelee yhteistyössä ompelimo Nappi Kikka kivenheiton päässä. 

Tutustu Nappi Kikka ompelimon palveluun tästä »

Usein hää- ja juhlapuku vaatii korjausompelua, jotta ne istuvat täydellisesti, sillä jokainen vartalo on yksilöllinen. Pukuihin tehtävät korjaukset eivät sisälly puvun hintaan, vaan veloitamme ne erikseen korjaushinnaston mukaisesti.

Morsiuspuvun tapauksessa suosittelemme korjausta ajoissa; mielellään 2-3 kuukautta ennen hääpäivää, sillä sesonkiaikana (kesäkuu-elokuu) korjaushinnat ovat noin + 50 % korkeammat kuin muina aikoina. Samoin vanhojentanssipuvut, joiden korjaushinta on normaalia korkeampi joulu-tammikuussa. Kiirellisessä tapauksessa korjausompelu onnistuu myös parissa päivässä tai jopa samana päivänä, mutta saatamme veloittaa kiiremaksua kun ompelijamme joutuu tekemään ylityötä. Korjaamme myös muualta ostettuja pukuja.

Korjaussovitukseen sinun tulee ottaa mukaasi juuri ne kengät ja juhlaliivit, joita tulet pukemaan yllesi juhlapäivänä. Tällä tavalla varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Korjaussovituksessa annamme tarkan korjaushinnan, jonka asiakas hyväksyy allekirjoittamalla ennen korjaustyötä. Noutosovituksessa sinulla tulee olla samat alusvaatteet ja kengät, jotka olivat korjaussovituksessa. Varmistamme asiakkaan kanssa yhdessä, että korjauksen jälkeen puku istuu täydellisesti, ja helma on juuri sopivanpituinen.

Veloitamme ylimääräsestä työstä sellaisessa tapauksessa kun asiakas on hakenut valmiin pukunsa kotiin monta kuukautta ennen juhlia, ja mitat ovat muuttuneet huomattavasti eikä puku enää istu. Korjaamme puvun luonnollisesti, mutta veloitamme korjaustyöstä normaalin korjaushinnaston mukaan.

Voit varata aikasi henkilökohtaiseen sovitukseen helposti soittamalla suoraan myymälään