Wanhat 2019 tanssi­puvut Zazabellasta

Tiedustele saapuvista uutuuksista info@zazabella.fi

Zazabella on Suomen ehdottomasti suurin ja suosituin vanhojentanssipukutoimittaja.

Olemme jo useamman vuoden ajan toimittaneet tuhansia vanhojentanssipukuja noin 300 eri lukioon ympäri Suomen. Valikoimastamme löydät sekä näyttäviä että hillitympiä pukuja, halusitpa sitten erottua joukosta tai hankkia moniin erilaisiin iltajuhliin soveltuvan puvun. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa Sinua oikeanlaisen puvun valinnassa ja sovituksessa.

Emme myy kahta identtistä pukua samaan lukioon!

Uniikit vanhojentanssipuvut

Me Zazabellassa huolehdimme siitä, ettemme myy kahta samanlaista vanhojentanssipukua samaan lukioon. Vanhojentanssipukusesonki on kuumimmillaan heinä-syyskuussa, joten muistathan hankkia pukusi ajoissa! Parhaat ja suosituimmat mallit viedään aina käsistä ensimmäisenä. Varsinaisen vanhojentanssipukujen myyntisesongin aikana (kesäkuusta tammikuuhun) meille saapuu viikoittain uusia mallipukuja ja myös uniikkipukuja. Zazabellan jokaisessa liikkeessä on valmiina muutama sataa leveähelmaista tanssiaispukua sekä iltapukua, joista voit aloittaa täydellisen puvun etsinnän. Monikäyttöiset vanhojentanssipuvut soveltuvat myös tanssiaisten jälkeen juhlakäyttöön.

Tanssipukuvalikoimamme on epäilemättä Suomen laajin ja monipuolisin. Edustamme monia kansainvälisesti arvostettuja valmistajia: Terani Couture, Sherri Hill, Blush by Alexia Designs, La Femme, Mori Lee Prom, Mark Lesley. Näitä brändejä myymme ainoastaan myymälöissämme. 

HUOM. La Femme ja Sherri Hill pukuja myymme Suomessa yksinmyyntioikeudella. Jos olet nähnyt näiden merkkien kuvia muiden liikkeiden sivuilla, ne ovat kopioita, jotka eivät muistuta aitoja pukuja laadultaan ja yksityiskohdiltaan. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan aitoihin pukuihin! Aidot puvut näyttävät luonnossa huomattavasti paremmalta kuin kopioidut versiot!

Katso vertailukuvat » 

Yllä mainittujen merkkien lisäksi teemme omaa kattavaa vanhojentanssimallistoamme Dazzling, jonka pukuja voit tilata sekä liikkeistämme että verkkokaupastamme. Dazzling -mallisto on supersuosittu nuorten asiakkaidemme keskuudessa hyvän hinta-laatu-suhteen, nopean toimituksen sekä laajan värivalikoiman ansiosta.

Dazzling-malliston vanhojentanssipuvut »

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Suomen suurimpaan tanssipukuvalikoimaan sekä myymälöihimme että verkkokauppaamme! 

Kysy tuotteesta »

Tai varaa aikasi sovitukseen! »