Zazabellan tarina

Suomen suurin morsius- ja juhlapukuliike

Zazabella on Suomen suurin naisten morsius- ja juhlapukujen erikoisliike. Palvelumme on yksilöllistä ja hintamme erittäin kilpailukykyisiä. Tavoitteemme on tarjota kunkin vartalolle ja kukkarolle parhaiten sopiva juhla-asu.

Mikä tekee Zazabellasta erityisen?

Zazabellan visiona on tarjota morsius- ja juhlapukuliikkeenä alan monipuolisinta palvelua ja parhaan hinta-laatusuhteen. Yhdistämme perinteisen juhlapukuliikkeen ja verkkokaupan parhaat puolet. Ketjumyymälöidemme avulla tarjoamme asiakkaillemme laajan pukuvalikoiman lisäksi myös ammattimaista sovitus-, ompelu- ja stailauspalvelua. Verkkokauppamme mahdollistaa laadukkaiden juhlapukujen hankinnan netin kautta luotettavasti, edullisesti ja nopeasti. 

Suomen suurin juhlapukuvalikoima ja monipuolisin palvelu!

Morsius- ja juhlapukuvalikoimistamme löytyy kymmeniä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Näiden merkkien lisäksi valmistutamme omaa laajaa ja monipuolista Dazzling-mallistoa. Asustevalikoimastamme löydät kaiken mitä juhlailmeesi viimeistely vaatii, kuten juhlakengät, laukut, korut, huivit, hunnut, tiarat ja alusvaatteet. Asusteillamme täydennät sekä ajatonta klassista että nuorekasta tyyliä.

Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme juhlapukeutumisessa alusta loppuun asti. Autamme Sinua löytämään unelmiesi puvun ja siihen sopivat asusteet. Juhlapuvun tulee aina istua ja tuntua ylläsi täydelliseltä. Täydellisen istuvuuden takaamiseksi omat liikekohtaiset ompelijamme ovat mukanasi jo sovitusvaiheessa pitämämässä huolta, että kaikki tarvittavat korjaukset tehdään parhaalla ammattitaidolla ja helposti saman katon alla.

Myymälät ja verkkokauppa

Haluamme palvella asiakkaita koko Suomessa liikkeidemme ja verkkokauppamme välityksellä. Pääliikkeessämme Kaarinassa on aina noin 3000 valmista pukua. Helsingin, Espoon, Tampereen, Kuopion jaOulun liikkeet tarjoavat myös toinen toistaan upeampia pukuja elämäsi tärkeimpiin tilaisuuksiin. Verkkokauppamme palvelee asiakkaita koko Suomessa, aina Helsingistä Utsjoelle, palvelun laadusta tinkimättä.

Ajanvaraus ja yhteydenotto

Toivomme, että hääpukuja ja vanhojentanssimekkoja sovittamaan tulevat asiakkaamme varaavat sovitusajan etukäteen helpon ajanvarauslomakkeemme kautta. Näin varmistamme, että sinä saat sovittaa haluamiasi pukuja rauhassa. Juhlamekkoja, kenkiä tai muita asusteita saa tulla katsomaan vapaasti ilman sovitusaikaa. Varaa aikasi hyvissä ajoin ennen juhlia!

Toivotamme Sinulle miellyttäviä ja rentouttavia ostoshetkiä Zazabellassa!

Lämpimin terveisin,
Zazabellan tiimi