Vaihto ja palautus

Verkkokauppa

Kaikilla verkkokaupan tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli et ole täysin tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, lähetä se takaisin 14 vuorokauden kuluessa, niin palautamme tuotteen hinnan takaisin sinulle.

Palautettavan tuotteen tulee aina olla käyttämätön, puhdas, pesemätön ja täysin uuden veroinen. Muista myös tarkistaa tilaamasi tuotteet ennen tuotteen käyttöönottoa tai pesua. Palauta tuotteet mielellään niiden alkuperäisessä pakkauksessa ja täytetyn palautuslomakkeen kanssa. Tarkistamme palautuksena tulleiden tuotteiden kunnon ennen palautuksen takaisinmaksua.

Tietyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta (esim. alusvaatteet ja tilaustuotteet). Asiasta ilmoitetaan ennakkoon kyseisen tuotteen esittelysivulla. Palautusoikeus ei myöskään koske mittatilaustuotteita (kuluttajansuojalaki 16§). Luotamme mittatilauspukujemme asiakastyytyväisyyteen ja annamme vaihto-oikeuden niille. Eli jos tilatun puvun väri tai malli ei miellytäkään Sinua, voit vaihtaa sen toiseen pukuun tai toisiin verkkokauppamme tuotteisiin.

HUOM. Mittatilaustuotteen vaihto-tapauksessa ostaja maksaa postimaksut molempiin suuntiin, ellei kyseessä ole virheellinen tai väärä tuote. Vaihto-oikeus koskee ainoastaan Zazabellan malliston pukuja. Asiakkaan oman mallin mukaan teetetyllä puvulla ei ole vaihto-oikeutta.

Liikkeet

Liikkeistämme myydyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Haluamme kuitenkin, että asiakkaamme ovat varmoja ja tyytyväisiä ostoksiinsa, ja tietyissä tapauksissa hyväksymme vaihdon. Tällaisia tilanteita ovat esim.

- Hääpuvun ostaja tuli yllättäen raskaaksi ja alkuperäinen puku ei olekaan enää sopiva. Tässä tapauksessa asiakas voi palauttaa alkuperäisen puvun meille ja ottaa sen tilalle toisen puvun.
- Tanssiaispuvun ostajalle tuli tanssiaisperuutus sairauden vuoksi. Tässä tapauksessa asiakas voi palauttaa puvun meille ja saa meiltä lahjakortin puvun arvosta ilman käyttöaikarajoitusta.

* Tuotteiden vaihtoa käsitellään tapauskohtaisesti liikkeissämme.
Kotisivut: Sivustamo Oy