Wanhat 2019 tanssi­mekot Zazabellasta

Tiedustele saapuvista uutuuksista info@zazabella.fi

Zazabella on Suomen ehdottomasti suurin ja suosituin vanhojentanssimekkotoimittaja.

Olemme jo useamman vuoden ajan toimittaneet tuhansia vanhojentanssimekkoja noin 300 eri lukioon ympäri Suomen. Valikoimastamme löydät sekä näyttäviä että hillitympiä mekkoja, halusitpa sitten erottua joukosta tai hankkia moniin erilaisiin iltajuhliin soveltuvan mekon. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa Sinua oikeanlaisen mekon valinnassa ja sovituksessa.

Emme myy kahta identtistä mekkoa samaan lukioon!

Uniikit vanhojentanssimekot

Me Zazabellassa huolehdimme siitä, ettemme myy kahta samanlaista vanhojentanssimekkoa samaan lukioon. Vanhojentanssimekkosesonki on kuumimmillaan heinä-syyskuussa, joten muistathan hankkia mekkosi ajoissa! Parhaat ja suosituimmat mallit viedään aina käsistä ensimmäisenä. Varsinaisen vanhojentanssimekkojen myyntisesongin aikana (kesäkuusta tammikuuhun) meille saapuu viikoittain uusia mallimekkoja ja myös uniikkimekkoja. Zazabellan jokaisessa liikkeessä on valmiina muutama sataa leveähelmaista tanssiaismekkoa sekä iltamekkoa, joista voit aloittaa täydellisen mekon etsinnän. Monikäyttöiset vanhojentanssimekot soveltuvat myös tanssiaisten jälkeen juhlakäyttöön.

Tanssimekkovalikoimamme on epäilemättä Suomen laajin ja monipuolisin. Edustamme monia kansainvälisesti arvostettuja valmistajia: Terani Couture, Sherri Hill, Blush by Alexia Designs, La Femme, Mori Lee Prom, Mark Lesley. Näitä brändejä myymme ainoastaan myymälöissämme. 

HUOM. La Femme ja Sherri Hill mekkoja myymme Suomessa yksinmyyntioikeudella. Jos olet nähnyt näiden merkkien kuvia muiden liikkeiden sivuilla, ne ovat kopioita, jotka eivät muistuta aitoja mekkoja laadultaan ja yksityiskohdiltaan. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan aitoihin mekkoihin! Aidot mekot näyttävät luonnossa huomattavasti paremmalta kuin kopioidut versiot!

Katso vertailukuvat » 

Yllä mainittujen merkkien lisäksi teemme omaa kattavaa vanhojentanssimallistoamme Dazzling, jonka mekkoja voit tilata sekä liikkeistämme että verkkokaupastamme. Dazzling -mallisto on supersuosittu nuorten asiakkaidemme keskuudessa hyvän hinta-laatu-suhteen, nopean toimituksen sekä laajan värivalikoiman ansiosta.

Dazzling-malliston vanhojentanssimekot »

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Suomen suurimpaan tanssimekkovalikoimaan sekä myymälöihimme että verkkokauppaamme! 

Kysy tuotteesta »

Tai varaa aikasi sovitukseen! »