Varaa aika

Ajanvaraus

HUOM. 

  • Suhtaudumme vakavasti korona-viruksen aiheuttamiin riskeihin ja pyrimme tekemään käynnistäsi mahdollisimman turvallisen.
  • Tällä hetkellä palvelemme ainoastaan ajanvarauksella, yhtä asiakasta kerrallaan. Varaathan sovitusajan ja otathan max. 2 makuutuomaria mukaan.
  • Olemme tehostaneet hygieniatasoamme. Muistetaan pestä kädet aina tullessa ja lähtiessä ja käyttää käsidesiä.
Yleiset sovitusohjeet

Sovitusaika on hyvä varata etukäteen, ja kullekin sovittajalle oma aikansa, jolloin myyjämme voi keskittyä paremmin Sinun palvelemiseesi. Erityisen ruuhkaisia ovat arki-illat klo 15 -18 välillä sekä lauantait, jolloin toivomme sovittajan lisäksi max. 2 makuutuomaria seurueeseen. Lastenrattaita ei voi tuoda hääpukuliikkeemme sisätiloihin siisteyden vuoksi.

Huolehdithan, että ihosi on puhdas ennen sovitusta, etteivät myymälämme sovituspuvut kärsi, likaannu ja pukuihin ei pinty erilaisia hajuja. Huomioithan että hygieniasyistä pukuja ei voi sovittaa ilman alushousuja. Ethän myöskään käytä näitä aineita ihollasi, kun tulet sovitukseen: voimakkaat hajuvedet, itseruskettavat aineet.

Muutoksen ilmaantuessa muistathan perua varaamasi aika joko sähköpostiin saamastasi ajanvarauslinkistä tai soittamalla myymäläämme. Kiitos ymmärryksestä!

Valitse haluamasi toimipiste