Varaa aika

Ajanvaraus

Juhlapukujen sovitukseen ajanvaraus ei ole pakollista mutta suositeltava, jotta saat varmasti myyjämme palvelua ruuhkaisenakin aikana. Hääpukusovitus sekä korjausompelusovitus ainoastaan ajanvarauksella!

Yleiset sovitusohjeet

Sovitusaika on hyvä varata etukäteen, ja kullekin sovittajalle oma aikansa, jolloin myyjämme voi keskittyä paremmin Sinun palvelemiseesi. Erityisen ruuhkaisia ovat arki-illat klo 15 -18 välillä sekä lauantait, jolloin toivomme sovittajan lisäksi max. 2 makuutuomaria seurueeseen. Lastenrattaat ei voi tuoda hääpukuliikkeemme sisätiloihin siisteyden vuoksi.

Huolehdithan, että ihosi on puhdas ennen sovitusta, etteivät myymälämme sovituspuvut kärsi, likaannu ja pukuihin ei pinty erilaisia hajuja. Huomioithan että hygieniasyistä pukuja ei voi sovittaa ilman alushousuja. Ethän myöskään käytä näitä aineita ihollasi, kun tulet sovitukseen: voimakkaat hajuvedet, itseruskettavat aineet.

Muutoksen ilmaantuessa muistathan perua varaamasi aika joko sähköpostiin saamastasi ajanvarauslinkistä tai soittamalla myymäläämme. Kiitos ymmärryksestä!

Valitse haluamasi toimipiste