Varaa aika

Ajanvaraus

HUOM. 

  • Kesäloma aikana myymälöissämme on erityisen kiire. Jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, varaathan aina ajan sovitukseen. Näin voimme taata myös muille ajan varanneille sovitusrauhan.
  • Hääpuku-sovitus ainoastaan ajanvarauksella.
  • Jokaiselle sovittajalle oma ajanvaraus
  • Ethän tule kipeänä sovitukseen. 
  • Erikoistoiveista sovitukseen (esim. makutuomareiden määrän suhteen) olethan suoraan kyseiseen myymälään yhteydessä sp: ”myymälä”@zazabella.fi
Yleiset sovitusohjeet
Sovitusaika on hyvä varata etukäteen, ja kullekin sovittajalle oma aikansa, jolloin myyjämme voi keskittyä paremmin Sinun palvelemiseesi. Erityisen ruuhkaisia ovat arki-illat klo 15 -18 välillä sekä lauantait, jolloin toivomme sovittajan lisäksi max. 2 makuutuomaria seurueeseen. Lastenrattaita ei voi tuoda hääpukuliikkeemme sisätiloihin siisteyden vuoksi.

Huolehdithan, että ihosi on puhdas ennen sovitusta, etteivät myymälämme sovituspuvut kärsi, likaannu ja pukuihin ei pinty erilaisia hajuja. Huomioithan että hygieniasyistä pukuja ei voi sovittaa ilman alushousuja. Ethän myöskään käytä näitä aineita ihollasi, kun tulet sovitukseen: voimakkaat hajuvedet, itseruskettavat aineet.

Muutoksen ilmaantuessa muistathan perua varaamasi aika joko sähköpostiin saamastasi ajanvarauslinkistä tai soittamalla myymäläämme. Kiitos ymmärryksestä!

Valitse haluamasi toimipiste