TARINAMME

Your Dress. Our Passion.

Suomen suurin naisten morsius- ja juhlapukujen yritys / myymäläketju

Perustettu vuonna 2007, Zazabella on tänä päivänä Suomen ehdottomasti suurin naisten hää- ja juhlapukujen yritys kuuden kivijalkamyymälän sekä verkkokaupan voimin. Päätuoteryhmämme ovat mm. häämekot, iltapuvut, vanhojentanssimekot, rippimekot, valmistujaismekot, kaasojen mekot. Visiomme on tarjota kunkin vartalolle ja kukkarolle parhaiten sopiva juhla-asu. Olisipa budjettisi 100€ taikka 3000€, jokainen nainen / tyttö on meille oikea prinsessa.

Monipuolinen valikoima ja asiakaspalvelu

Morsius- ja juhlapukuvalikoimistamme löytyy kymmeniä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Näiden merkkien lisäksi valmistutamme omaa laajaa ja monipuolista Dazzling by Zazabella -mallistoa. Asusteillamme täydennät sekä ajatonta klassista että nuorekasta tyyliä.

Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme juhlapukeutumisessa alusta loppuun. Autamme Sinua löytämään unelmiesi mekon ja siihen sopivat asusteet. Juhlamekon tulee aina istua ja tuntua ylläsi täydelliseltä. Täydellisen istuvuuden takaamiseksi omat liikekohtaiset ompelijamme ovat mukanasi jo sovitusvaiheessa pitämässä huolta, että kaikki tarvittavat korjaukset tehdään parhaalla ammattitaidolla ja helposti saman katon alla.

Dazzling by Zazabella mallisto

Dazzling on Zazabellan oma mallisto, johon kuuluu kaikkiaan yli 600 erilaista mekko-mallia ja niiden suunnittelussa on erityisesti huomioitu suomalaisten asiakkaiden tyyli ja vaatimukset. Otamme asiakkaidemme toivomukset ja palautteet huomioon ja uusimme mallistoamme jatkuvasti trendejä silmällä pitäen. Dazzling -mallisto on kerännyt suurta suosiota mekkojen kauniin ulkonäön lisäksi niiden edullisen hinnan ja lyhyen toimitusajan ansiosta. Dazzling mallisto on esillä kaikissa Zazabellan myymälöissä ja on pukenut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia naisia juhliin!

Lähi vuosina olemme yhä enemmän huomioineet nuorien asiakkaidemme tyyli-vaatimukset. Olemme Design by You-projektimme kautta kutsuneet kymmeniä nuoria suunnittelemaan itselleen unelma-vanhojentanssi- sekä -rippimekkoaan. Samalla kun toteutimme heidän unelmansa, lisäsimme ko. mallit valikoimaamme jotta muutkin asiakkaat saavat tilata itselleen nämä upeat luomukset.