Hääpuvut Zazabellasta

Elegantit hääpuvut Zazabellan myymälöistä tai verkkokaupasta

Tervetuloa tutustumaan näyttävään ja laajaan hääpukuvalikoimaamme. Muotitietoiset ammattilaisemme auttavat Sinua mieleisesi morsiuspuvun valinnassa. Monipuolisesta valikoimastamme löydät sekä uusinta muotia maailmalta että ajattomia klassikoita, olitpa sitten kokeilunhaluisempi tai perinteikkäämpi morsian. Me haluamme auttaa Sinua löytämään juuri sellaisen puvun, jossa tunnet olosi upeaksi hääpäivänäsi.

Liikkeessämme on aina noin 300 - 400 perinteikkäämpää ja hillitympää hääpukua, joiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös kapealinjaisia malleja, tyllipukuja ja polvimittaisia häämekkoja. Myös värilliset ja mustavalkoiset puvut ovat yleistyneet viime aikoina. Pidämme varastomme suurena, jotta sinä voit sovittaa laajasta valikoimasta pukuja ennen ostopäätöksen tekemistä.

Hääpuvut kansainvälisiltä suunnittelijoilta

Valikoimastamme löydät kansainvälisesti tunnettuja ja palkittuja brändejä kuten Allure Bridals, Blu, Ella Rosa, Kenneth Winston,  La Sposa, Ladybird, Lilly, Mark Lesley, Voyagé, White One. Näitä pukuja myydään ainoastaan kivijalkamyymälöissämme, ja valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan myös Zazabellan omaan Dazzling -mallistoon, joka on saanut suuren suosion edullisen hinnan ja nopean toimituksen vuoksi.


Dazzling-malliston morsiuspuvut »

Haluatko varata aikasi hääpuvun sovitukseen? Nousiko mieleesi jotain kysyttävää morsiuspuvuistamme? Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua mielellään.

Kysy tuotteesta »

Tai varaa aikasi sovitukseen! »

MJ574 MJ518 MJ560 AD2